DRUMLES BIJ STUDENTSOUND

Omschrijving van de drumles
Tijdens een optreden staat een goede drumsolo garant voor een staande ovatie. Het drumstel is een dynamisch en fysiek instrument. In een drumles van StudentSound staat naast het spelen van ritmes en het meespelen van muziek coördinatie centraal. Drummen is niet alleen goed voor de muzikale ontwikkeling, maar ook voor de motoriek. Een drumles van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek en een CD, welke de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basis technieken doorgenomen en kan de leerling buiten de les ook oefenen. De drumlesgever is ook in het bezit van het muziekboek.

Verzekerd van kwaliteit
Onze drumlessen worden gegeven door studenten, dit maakt het leeftijdsverschil vaak klein. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de muzieklesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de techniek op een leuke manier uitleggen. Tegelijk met het leren drummen leer je ook (drum)noten lezen. Verschillende ritmes, fills (breaks), technieken en oefeningen worden afgewisseld met het leren meespelen met muziek. De muzieklesgever beheerst de techniek van het drummen volledig, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Lesboeken
Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve drumlessen. Drumlesgevers bij StudentSound houden als rode draad het boek Drummen voor Beginners aan geschreven door Dave Zubraski. Dit boek biedt een optimale start voor de beginnende drummer.

Bestel nu

Instrument
Een fijne drumset is de kern van elke drummer. Mocht u nog niet in bezit zijn van een instrument en bent u op zoek naar een passend model?
Bekijk het assortiment van onze partner!

bekijk assortiment