Ga naar hoofdinhoud

Drumles.
Voor ieder niveau

Zo ziet onze drumles eruit

Tijdens een optreden staat een goede drumsolo garant voor een staande ovatie. Het drumstel is een dynamisch en fysiek instrument. In een drumles van StudentSound staat naast het spelen van ritmes en het meespelen van muziek de coördinatie centraal. Drummen is niet alleen goed voor de muzikale ontwikkeling, maar ook voor de motoriek. Tegelijk met het leren drummen leer je ook (drum)noten lezen. Verschillende ritmes, fills (breaks), technieken en oefeningen worden afgewisseld met het leren meespelen met muziek. Een les van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek en een CD, die de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basistechnieken aangeleerd en kan de leerling ook zelfstandig oefenen. Je zult versteld staan hoe snel je je favoriete nummers kunt spelen.

Bekijk een drumles

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Verzekerd van kwaliteit

De drumlessen van StudentSound vinden plaats bij de leerling thuis in een vertrouwde omgeving en zijn geschikt voor jong en oud. Hierdoor kan er optimaal rekening worden gehouden met de wensen van de leerling. Daarbij zijn onze docenten flexibel in het maken van afspraken en kan er zowel overdag, in de avonduren, als in het weekend worden afgesproken. Onze docenten zijn ervaren muzikale studenten die de techniek van hun instrument optimaal beheersen en op een leuke manier kunnen aanleren. Het leeftijdsverschil tussen leerling en docent is vaak klein, wat de belevingswereld van beiden goed op elkaar laat aansluiten.

Lesmateriaal drumles

Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve drumlessen. Drumles-docenten bij StudentSound houden als rode draad het boek ‘Drummen voor Beginners’ aan geschreven door Dave Zubraski. Dit boek biedt een optimale start voor de beginnende drummer.

Een fijne drumset is de kern van elke drummer. Mocht je nog niet in bezit zijn van een instrument en ben je op zoek naar een passend model? Bekijk het assortiment van onze partner!

Back To Top