Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte

Gitaarles van onze docent Djax Bank

Maak kennis met ons multitalent Djax en zijn passie voor gitaar. Iedere maand stellen wij een muziekdocent aan je voor. Hier op onze website en ook op Instagram.

“Ik ben Djax Bank, 21 jaar, uit Utrecht. Toen ik 9 jaar was ben ik begonnen met gitaar spelen, zowel akoestisch als elektrisch. Mijn eerste lessen waren bij de Muziekschool Amsterdam en toen ik 15 jaar was ging ik naar de vooropleiding voor het conservatorium. Op dit moment studeer ik aan de muziekopleiding PACT in Amsterdam, waar ik word opgeleid tot professioneel muzikant. Uiteraard is gitaar mijn hoofdvak.

Sinds 2020 geef ik gitaarles bij StudentSound. Voor mij is het ideaal om naast mijn muziekstudie via StudentSound zelf les te geven.
Bij StudentSound werken we met een hele prettige lesmethode, die mijn leerlingen een goede muzikale basis geeft. Omdat elke leerling anders is biedt ik binnen dit lesprogramma maatwerk.

Ik houd hierbij rekening met de vaardigheden en met de wensen van mijn leerlingen en daag ik ze uit om zich verder te ontwikkelen in de muziek. Ik geef de lessen 1-op-1 les bij mijn leerlingen thuis, waardoor ik tijdens de les echt alle aandacht kan geven. De lessen zijn daarom veel leuker, persoonlijker en praktischer dan lessen bij andere muziekscholen.

Wil je meer weten? Meld je dan gauw bij me aan voor een proefles!”

Back To Top