GITAARLES BIJ STUDENTSOUND

Omschrijving van de gitaarles
StudentSound geeft iedereen gitaarles, ongeacht of de leerling al ervaring heeft of nog nooit een gitaar heeft vastgehouden. In eigen tempo leer je een goede speelhouding en aanslag. Een gitaarles van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek en een CD, welke de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basis technieken doorgenomen en kan de leerling buiten de les ook oefenen. De gitaarlesgever is ook in het bezit van het muziekboek. Je zult versteld staan hoe snel je favoriete nummers op de gitaar kunt spelen.

Verzekerd van kwaliteit
Onze gitaarlessen worden gegeven aan huis door studenten, dit maakt het leeftijdsverschil vaak klein. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de muzieklesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de techniek van het gitaar spelen op een leuke manier uitleggen. Akkoorden en noten lezen staan bij de gitaarles ook op het programma. De muzieklesgever beheerst de techniek van het gitaarspelen volledig, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Lesboeken
Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve gitaarlessen. Gitaarlesgevers bij StudentSound houden als rode draad de boeken Gitaar Starter 1 & 2 aan geschreven door Cees Hartog. Deze boeken bieden een optimale start voor de beginnende gitarist.

Bestel nu

Instrument
Een fijne gitaar is de kern van elke gitarist. Mocht u nog niet in bezit zijn van een instrument en bent u op zoek naar een passend model?
Bekijk het assortiment van onze partner!

bekijk assortiment