Ga naar hoofdinhoud

Gitaarles.
Voor ieder niveau

Zo ziet onze gitaarles eruit

StudentSound geeft iedereen gitaarles, ongeacht of de leerling al ervaring heeft of nog nooit een gitaar heeft vastgehouden. In eigen tempo leer je een goede speelhouding en aanslag. Akkoorden en noten lezen staan indien gewenst ook op het programma. Op welk aspect de focus ligt kan per les variëren en is afhankelijk van de wens van de leerling. Een les van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek en een CD, die de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basistechnieken doorgenomen en kan de leerling ook zelfstandig oefenen. Je zult versteld staan hoe snel je je favoriete nummers op de gitaar kunt spelen.

Bekijk een muziekles

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Verzekerd van kwaliteit

De gitaarlessen van StudentSound vinden plaats bij de leerling thuis in een vertrouwde omgeving en zijn geschikt voor jong en oud. Hierdoor kan er optimaal rekening worden gehouden met de wensen van de leerling. Daarbij zijn onze docenten flexibel in het maken van afspraken en kan er zowel overdag, in de avonduren, als in het weekend worden afgesproken. Onze docenten zijn ervaren muzikale studenten die de techniek van hun instrument optimaal beheersen en op een leuke manier kunnen aanleren. Het leeftijdsverschil tussen leerling en docent is vaak klein, wat de belevingswereld van beiden goed op elkaar laat aansluiten.

Lesmateriaal gitaarles

Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve gitaarlessen. Gitaarles-docenten bij StudentSound houden als rode draad de boeken Gitaar Starter 1 & 2 aan geschreven door Cees Hartog. Deze boeken bieden een optimale start voor de beginnende gitarist.

Een fijne gitaar is de kern van elke gitarist. Mocht je nog niet in bezit zijn van een instrument en ben je op zoek naar een passend model? Bekijk het assortiment van onze partner!

Back To Top