Muziekles geven bij Studentsound

Bij Studentsound ben je als student aan het juiste adres wanneer het je leuk lijkt om muziekles te gaan geven als bijbaan. Je kunt lesgeven in gitaar, piano, drums en/of zang. Om muziekles te geven moet je minimaal 17 jaar zijn en woonachtig in de regio Utrecht, Amsterdam, Leiden of hier regelmatig zijn. Daarnaast is het een vereiste dat je minimaal vijf jaar zelf muziekles (piano-, drum-, gitaar- of zangles) hebt gevolgd en/of een muziek-gerelateerde opleiding volgt.

IDEALE BIJBAAN

Muziekles geven als bijbaan is een leuke manier om jouw liefde voor muziek over te dragen. Bij StudentSound geef je privéles of duoles aan huis bij je leerling(en). Wij hanteren een werkwijze waarbij aan de hand van een muziekboek de technieken worden aangeleerd. Dit muziekboek krijg je kosteloos (borgstelling) zodra je gekoppeld bent aan één of meer leerlingen. De beginnende leerling is vaak ook in het bezit van het boek, dit brengt structuur in de lessen en maakt dat de leerling ook in de eigen tijd kan oefenen. Ook eigen lesmateriaal van de lesgever kan worden ingezet tijdens de lessen, de lessen worden vormgegeven in overleg met wat de leerling graag zou willen leren.

INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast en zie jij het werken bij Studentsound helemaal zitten? Schrijf je in als muzieklesgever bij Studentsound, dan nemen wij contact met je op. Wij zijn altijd op zoek naar studenten woonachtig in de regio Utrecht en Amsterdam!

Nu inschrijven!

PROEFLES

Je start altijd met een proefles. De proefles laat de leerling kennis maken met het instrument. Na de proefles kan de leerling besluiten om een lespakket aan te schaffen en wordt de koppeling tussen de muzieklesgever en de leerling definitief. Wanneer de leerling toch besluit geen lespakket aan de schaffen, vervalt de koppeling automatisch en dient de lesgever te wachten op een nieuwe koppeling met een leerling.

LESPAKKETTEN

Wij werken met een systeem van lespakketten. Dit houdt in dat een leerling na de proefles een lespakket van 4, 8 of 12 (duo)lessen kan afnemen. Na afronding start automatisch een nieuw lespakket, de lessen lopen dus gewoon door, tenzij de klant bij ons heeft opgezegd. Je plant de lessen zelf in met je leerling(en). Elke les duurt 45 minuten. Je bepaalt altijd zelf of je een leerling aanneemt. Indien er meerdere leerlingen beschikbaar zijn bij jou in de buurt, heb je de keuze hoeveel leerlingen je les wilt gaan geven.

WERKEN BIJ STUDENTSOUND

Studentsound biedt je een leuke, muzikale bijbaan, waarbij je de afspraken flexibel met je leerling(en) kunt maken. De muzieklessen vinden plaats bij de leerling aan huis, maar je geeft de muzieklessen altijd bij jou in de buurt. De vergoeding voor het werken bij Studentsound bedraagt €10,00 per privéles (45 minuten) en €15,00 per duoles (45 minuten). Uiteraard geldt dit ook voor de proefles. De vergoeding is inclusief eventuele reiskosten, maar omdat wij geografisch koppelen wonen je leerlingen in de buurt.

INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast en zie jij het werken bij Studentsound helemaal zitten? Schrijf je in als muzieklesgever bij Studentsound, dan nemen wij contact met je op. Wij zijn altijd op zoek naar studenten woonachtig in de regio Utrecht en Amsterdam!

Nu inschrijven!