Muziekles geven bij StudentSound

Bij StudentSound ben je als student aan het juiste adres wanneer het je leuk lijkt om muziekles te gaan geven als bijbaan. Je kunt lesgeven in gitaar, piano, drums en/of zang. Om muziekles te geven moet je minimaal 17 jaar zijn en woonachtig in de regio Utrecht of Amsterdam (of hier zeer regelmatig zijn). Daarnaast is het een vereiste dat je minimaal vijf jaar zelf muziekles (piano-, drum-, gitaar- of zangles) hebt gevolgd en/of een muziek-gerelateerde opleiding volgt.

IDEALE BIJBAAN

Muziekles geven als bijbaan is een leuke manier om jouw liefde voor muziek over te dragen. Bij StudentSound geef je privéles of duoles aan huis bij je leerling(en). Je kunt hierdoor in een rustige omgeving alle aandacht op de leerling(en) richten. Wij hanteren een werkwijze waarbij aan de hand van een muziekboek de technieken worden aangeleerd. Dit muziekboek krijg je kosteloos (borgstelling) zodra je gekoppeld bent aan één of meer leerlingen. De beginnende leerling is vaak ook in het bezit van het boek, dit brengt structuur in de lessen en maakt dat de leerling ook in de eigen tijd kan oefenen.

INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast en zie jij het werken bij StudentSound helemaal zitten? Schrijf je in als muzieklesgever bij StudentSound, dan nemen wij contact met je op. Wij zijn hard op zoek naar studenten woonachtig in de regio Utrecht en Amsterdam!

Nu inschrijven!

PROEFLES

Je start altijd eerst met een proefles. De proefles is vrijblijvend en laat de leerling kennis maken met het instrument. Na de proefles kan de leerling besluiten om een lespakket aan te schaffen en wordt de koppeling tussen de muzieklesgever en de leerling definitief. Wanneer de leerling toch besluit geen pakket aan de schaffen, vervalt de koppeling automatisch en dient de muzieklesgever te wachten op een nieuwe koppeling met een leerling.

LESPAKKETTEN

Wij werken met een systeem van lespakketten. De pakketten zijn 365 dagen geldig. Dit houdt in dat een leerling na de proefles minimaal 4 muzieklessen neemt, maar ook een pakket van 12 lessen kan afnemen. De pakketten lopen automatisch door. Je plant zelf de lessen in met je leerling(en). Elke les duurt 45 minuten. Vooraf krijg je van ons te horen hoeveel lessen een leerling afneemt. Je bepaalt altijd zelf of je een leerling aanneemt. Indien je kunt kiezen uit meerdere leerlingen, kan je ook zelf bepalen hoeveel leerlingen je les wilt geven.

WERKEN BIJ STUDENTSOUND

StudentSound biedt je een leuke, muzikale bijbaan, waarbij je de afspraken flexibel met je leerling kunt maken. De muzieklessen vinden plaats bij de leerling aan huis, maar je geeft de muzieklessen altijd bij jou in de buurt. Met werken bij StudentSound verdien je €10,00 per les (45 minuten) en voor een duoles €15,00 per les (45 minuten). Wij bieden geen vergoeding voor eventuele reiskosten, maar omdat wij geografisch koppelen wonen je leerlingen dus in de buurt.

INSCHRIJVEN

Ben je enthousiast en zie jij het werken bij StudentSound helemaal zitten? Schrijf je in als muzieklesgever bij StudentSound, dan nemen wij contact met je op. Wij zijn hard op zoek naar studenten woonachtig in de regio Utrecht en Amsterdam!

Nu inschrijven!