Ga naar hoofdinhoud

Muzieklessen.
Welk instrument past bij jou?

Welke muziekles past bij jou?

Gitaarles, Pianoles, Drumles of Zangles. Er is zoveel mogelijk bij StudentSound en de keuze wordt steeds groter. Bekijk hier onze huidige muzieklessen. Staat jou gewenste instrument hier niet tussen? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Gitaarles

Nog nooit een gitaar vastgehouden? Of wil je jouw skills op de gitaar verbeteren? Probeer onze gitaarles.

Pianoles

Welk liedje wil jij leren spelen op de piano? Het kan op een piano, maar ook op een keyboard.

Drumles

Waarschuw de buren maar….. of geven ze jou een staande ovatie voor jouw drumsolo?

Zangles

Ben jij een singer-songwriter in de dop? Of zien we jou binnenkort bij The Voice of Holland?

Volg je muziekles online

Wil je graag muziekles volgen, maar heb je liever niet iemand bij jou in huis? Dan kun je onze muzieklessen nu ook online volgen. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen we je graag uit.

Wat leerlingen en docenten zeggen over StudentSound

“De perfecte oplossing voor onze puberdochter die piano wilde gaan spelen: les van een jong en enthousiaste iemand, die gedreven én ervaren lesgeeft op een aansprekende manier. En dat ook nog eens op een tijd die ons uitkomt en bij ons thuis. Wij gaan verlengen!”

Esther
Leiden

“Wij dachten dat muzieklessen voor Anna niet makkelijk te regelen zijn door haar beperking maar omdat de docent aan huis komt is dit de perfecte oplossing.”

Familie de Keijzer
Amsterdam

“Zojuist in Lidy geweest voor de proefles drummen. Wat een leuke meid en ze is ook prima in staat om mijn energieke kinderen in het gareel te houden met de potten en pannen! De kinderen zijn super enthousiast en willen graag lessen gaan volgen. “

Familie Van den Berg
Leiden
Back To Top