Muziekworkshop op locatie

(Scholen, BSO of andere locatie)

StudentSound biedt ook zang- , piano- , drum- en gitaar workshops op locatie. De workshops kunnen gegeven worden op basisscholen, middelbare scholen, bso’s of op andere locaties in de regio Utrecht. De workshops worden verzorgd door enthousiaste, muzikale docenten.

De workshops zijn gericht op het kennis maken met muziek en worden in overleg vormgegeven. Er worden verschillende oefeningen gedaan en er kan bijvoorbeeld een gezamenlijk lied worden gespeeld. Ook is het mogelijk om de workshop te integreren in een lessenserie. Wanneer de groep uit een groter gezelschap (> 10 personen) bestaat, is er de mogelijkheid voor meerdere docenten.

De workshops zijn geschikt vanaf 6 jaar oud en worden vormgegeven op basis van de leeftijd en wensen van de deelnemers. Instrumenten dienen zelf te worden geregeld. Het starttarief is 50,00 (< 21 jaar) voor een workshop van 60 minuten (t/m 10 personen). Per extra uur is het tarief 40,00. Een groep >10 personen op aanvraag. Voor meer informatie of een workshop aanvragen, neem contact met ons op!

Ben je geïnteresseerd in een workshop of heb je vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Informatie aanvragen