Ga naar hoofdinhoud

Online muziekles volgen?
Natuurlijk kan dat bij StudentSound

Online muzieklessen volgen bij Studentsound

De online lessen van StudentSound zijn interactief, op maat gemaakt en voor ieder instrument mogelijk. De docent is niet fysiek, maar wel live via een videoverbinding aanwezig in je huiskamer. Hierdoor kan er direct feedback worden geven aan de leerling. Dit onderscheidt onze online muzieklessen van andere online cursussen. Bij zeer jonge leerlingen is in het begin de hulp van een ouder/verzorger noodzakelijk. De leerbehoeftes en wensen van onze leerlingen staan net als bij onze fysieke lessen centraal. Een online les van StudentSound duurt 45 minuten. Op welk aspect de focus ligt kan per les variëren en is afhankelijk van de wens van de leerling. Je zult versteld staan hoe snel je ook op deze manier je muzikale skills kunt verbeteren.

Is er op dit moment geen docent beschikbaar bij jou in de buurt? Ook dan kun je dus ook overwegen om de lessen (tijdelijk) online te volgen.

Ontmoet onze muziekdocenten

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Back To Top