Ga naar hoofdinhoud

Over StudentSound
Wij zijn fan van muziek. Jij ook?

Wie is StudentSound?

StudentSound is een groeiend bedrijf dat wordt gerund door een ambitieus en enthousiast team. Ons doel is om muziekles zo toegankelijk en leuk mogelijk te maken.

Iedereen moet de kans krijgen om zich op muzikaal gebied verder te ontwikkelen. Daarom biedt StudentSound laagdrempelig muziekles aan huis, gegeven door muzikale studenten. Steeds meer studenten weten ons te vinden en zijn gemotiveerd om muziekles te geven als bijbaan. Zodra je aanmelding bij ons binnen is, gaan wij op zoek naar de perfecte match voor jouw muziekavontuur. Momenteel is ons werkgebied de regio’s Amsterdam, Leiden en Utrecht, maar we breiden uit door heel Nederland. Muziekles bij StudentSound betekent op een leuke manier een instrument leren bespelen in je vertrouwde omgeving samen met een enthousiaste muziekdocent!

Ontmoet onze muziekdocenten

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Tarieven muzieklessen

StudentSound staat garant voor kwaliteit en service tegen betaalbare prijzen. Wij werken met een pakketten systeem waarbij het lestarief lager wordt wanneer er meer lessen tegelijkertijd ingekocht worden. De lessen in het lespakket zijn 365 dagen geldig. De dagen, tijden en frequentie van de lessen kunnen in overleg met de docent flexibel worden afgestemd.
Wanneer de proefles goed is bevallen, heb je de keuze uit lespakketten van 4, 8 of 12 lessen. Mocht je tijdens een lopend lespakket willen stoppen, worden de resterende lessen niet vergoed.
De tarieven gelden voor leerlingen jonger dan 21 jaar; volwassenen (ouder dan 21 jaar) betalen de pakket prijzen vermeerderd met 21% btw.

Onze werkwijze

Bij StudentSound begin je altijd met een proefles. Bij de aanmelding geef je de voorkeuren en wensen voor de muziekles door. Op basis hiervan zoeken wij een geschikte docent bij jou in de buurt. Onze docenten hebben minimaal 5 jaar relevante ervaring in het bespelen van het instrument en volgen daarbij vaak een muziek gerelateerde opleiding.

Wanneer de proefles is bevallen, kies je een lespakket van 4, 8 of 12 lessen die je eenvoudig in Mijn StudentSound kan bestellen. Zodra je betaling is ontvangen kan je docent in overleg met jou de lessen inplannen. Na afronding van een lessenpakket kun je deze verlengen of een ander lespakket kiezen, uiteraard bij dezelfde docent. De lessen worden afgestemd op je muzikale wensen, zo blijven de lessen uitdagend en kan de leerling zich muzikaal ontwikkelen. Boek hier vrijblijvend een proefles!

Alle voordelen op een rij

  • Proefles tegen gereduceerd tarief
  • Les aan huis in je vertrouwde omgeving
  • Flexibele planning
  • Geen inschrijfgeld of opzegtermijn
  • Scherp geprijsde lespakketten.

Boek vandaag nog een proefles en ontdek welk muzikaal talent er in jou schuilt.

Back To Top