Wie zijn wij?

StudentSound is een groeiend bedrijf dat wordt gerund door een ambitieus en enthousiast team. Ons doel is om muziekles zo toegankelijk en leuk mogelijk te maken.

Iedereen moet de kans krijgen om zich op muzikaal gebied verder te ontwikkelen. Daarom biedt StudentSound muziekles aan huis gegeven door onze muzikale studenten. Steeds meer studenten weten ons te vinden en zijn gemotiveerd om muziekles te geven als bijbaan. Wij bieden muziekles aan in de regio Utrecht, Amsterdam en Leiden. Muziekles bij StudentSound betekent op een leuke manier een instrument leren bespelen samen met een van onze enthousiaste muzieklesgevers!

Bedrijfsgegevens:

StudentSound B.V.
Veerpolder 19-001
2361 KX Warmond
085-0068390 (Beperkt telefonisch bereikbaar, WhatsApp 24/7)

KvK 73402702
BTW 8595.15.734.B.01

Lespakketten & tarieven

StudentSound staat garant voor kwaliteit en service tegen betaalbare tarieven. Wij werken met een pakketten systeem waarbij het lestarief lager wordt wanneer er meer lessen tegelijkertijd ingekocht worden. De lessen in het lespakket zijn 365 dagen geldig, waarbij het mogelijk is om zelf de lessen naar wens in te plannen met de lesgever. Wanneer de proefles goed is bevallen, ontvangt u een link naar uw persoonlijke MijnMuziekles account. Via uw account kunt u een lespakket starten, hierbij heeft u de keuze uit lespakketten van 4, 8 of 12 lessen. Mocht u besluiten af te zien van de muziekles na het starten van het lespakket, dan worden de resterende lessen uit het lespakket niet vergoed en kunt u het pakket opmaken door de resterende lessen in te plannen. Let op: de vermelde tarieven gelden voor leerlingen jonger dan 21 jaar, die zijn namelijk vrij van btw; voor volwassen (ouder dan 21 jaar) geldt het wettelijk btw-tarief van 21% bovenop de vermelde prijzen.

Locaties

StudentSound geeft muzieklessen in de regio Utrecht, Amsterdam en Leiden. In de meeste gevallen hebben wij een geschikte muzieklesgever bij jou in de buurt beschikbaar en anders gaan wij op zoek naar een docent die op jouw locatie kan lesgeven. Benieuwd geworden naar muziekles aan huis? Meld je aan voor een proefles!

Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze muzieklessen en meer informatie wilt over wat wij concreet kunnen betekenen, is de eerste stap om je aan te melden voor een proefles.

Bij de aanmelding geef je al je voorkeuren en wensen voor de muziekles aan, waarna wij op zoek gaan naar een geschikte muzieklesgever die voldoet aan de gestelde criteria en die op jouw locatie muziekles kan geven. Onze lesgevers hebben minimaal 5 jaar relevante ervaring in het bespelen van het instrument en volgen daarbij vaak een muziek gerelateerde opleiding.

Wanneer wij een geschikte lesgever hebben gevonden, kunnen we in overleg de proefles inplannen. De dagen, tijden en frequentie van de lessen kunnen in overleg met de docent(e) worden afgestemd. Na een succesvolle proefles, ontvang je een link naar het persoonlijke MijnMuziekles account. Via het account kun je een lespakket starten, hierbij kun je kiezen uit lespakketten van 4, 8 of 12 lessen. Na afronding kun je een nieuw lespakket starten, uiteraard bij dezelfde docent(e). De les wordt afgestemd op de wensen van de leerling, zo blijven de muzieklessen uitdagend en kan de leerling zich muzikaal blijven ontwikkelen. Meld je vrijblijvend aan voor een proefles!

Aanschaffen van een proefles of lespakketten:
Het aanschaffen van (proef)lessen is pas mogelijk nadat je een account hebt binnen Mijn StudentSound. Pas nadat het persoonlijke account is geaccordeerd door StudentSound en pas nadat StudentSound heeft aangegeven dat er een docent beschikbaar is voor de gevraagde lessen, kan een proefles of een pakket aangeschaft worden. De aanschaf wordt altijd door ons bevestigd en het moment van bevestiging verplicht je ook tot betaling van de gekozen proefles of lespakketten.

Wettelijke bedenktijd:
De aanschaf van een proefles of een lespakket kan binnen 14 dagen na bevestiging van de aanschaf geannuleerd worden onder de volgende specifieke voorwaarden. De aanschaf betreft een dienst en zodra de dienst aanvangt, dat wil zeggen zodra de muziekdocent op locatie verschijnt voor de les, vervalt de mogelijkheid tot herroeping. Wel is het mogelijk om een aangeschaft lespakket binnen 14 dagen na bevestiging te annuleren onder aftrek van de reeds gegeven lessen. De mogelijkheid tot herroeping is slechts mogelijk bij aanvang van de (proef)les(sen) met een nieuwe docent en niet bij herhaling of verlenging van een nieuw lespakket bij dezelfde docent. Een formulier voor herroeping is te downloaden binnen het eigen account en/of wordt op verzoek naar je gemaild.