Wie zijn wij?

StudentSound is een groeiend bedrijf dat wordt gerund door een ambitieus en enthousiast team. Ons doel is om muziekles zo toegankelijk en leuk mogelijk te maken.

Iedereen moet de kans krijgen om zich op muzikaal gebied verder te ontwikkelen. Daarom biedt StudentSound muziekles aan huis gegeven door muzikale studenten. Steeds meer studenten weten ons te vinden en zijn gemotiveerd om muziekles te geven als bijbaan. Het vinden van de perfecte match tussen leerling en lesgever blijft voor ons steeds weer een uitdaging. Naast het aanbieden van muziekles in de regio Utrecht, focussen wij ons nu ook op Amsterdam. Muziekles bij StudentSound betekent op een leuke manier een instrument leren bespelen samen met een enthousiaste muzieklesgever!

Lespakketten & tarieven

StudentSound staat garant voor kwaliteit en service tegen betaalbare tarieven. Wij werken met een pakketten systeem waarbij het lestarief lager wordt wanneer er meer lessen tegelijkertijd ingekocht worden. De lessen in het lespakket zijn 365 dagen geldig, waarbij het mogelijk is om zelf de lessen naar wens in te plannen met de lesgever. Wanneer de proefles goed is bevallen, ontvangt u een link naar uw persoonlijke MijnMuziekles account. Via uw account kunt u een lespakket starten, hierbij heeft u de keuze uit lespakketten van 4, 8 of 12 lessen. Mocht u besluiten af te zien van de muziekles na het starten van het lespakket, dan worden de resterende lessen uit het lespakket niet vergoed. Let op: de tarieven gelden voor leerlingen jonger dan 21 jaar; voor volwassen (ouder dan 21 jaar) geldt het wettelijk btw-tarief van 21% bovenop de lespakket prijs.

Locaties

Door ons netwerk van vele muzikale studenten, kan StudentSound in vrijwel alle (middel)grote plaatsen in de regio Utrecht muzieklessen aanbieden. In de meeste gevallen hebben wij dus ook een geschikte muzieklesgever bij jou in de buurt beschikbaar. Ook in Amsterdam zijn wij actief, neem contact op voor de mogelijkheden. Benieuwd geworden naar muziekles aan huis? Meld je aan voor een proefles!

Werkwijze

Wanneer je geïnteresseerd bent in onze muzieklessen en meer informatie wilt over wat wij concreet kunnen betekenen, is de eerste stap om je aan te melden voor een proefles.

Bij de aanmelding geef je al je voorkeuren en wensen voor de muziekles aan. Na het aanmelden gaan wij op zoek naar een geschikte muzieklesgever bij jou in de buurt. Tijdens onze zoektocht houden wij rekening met jouw wensen en aan de hand daarvan maken wij een koppeling met een geschikte docent(e). Onze lesgevers hebben minimaal 5 jaar relevante ervaring in het bespelen van het instrument en volgen daarbij vaak een muziek gerelateerde opleiding.

Wanneer wij een muzikale student bij jou in de buurt gevonden hebben, worden de contactgegevens uitgewisseld en ontvang je uiteraard bericht van ons. Er kan dan direct contact opgenomen worden met de lesgever om de proefles in te plannen. De dagen, tijden en frequentie van de lessen kunnen in overleg met de docent(e) worden afgestemd. Na een succesvolle proefles, ontvangt u een link naar uw persoonlijke MijnMuziekles account. Via uw account kunt u een lespakket starten, hierbij heeft u de keuze uit lespakketten van 4, 8 of 12 lessen. Na afronding kunt u een nieuw lespakket starten, uiteraard bij dezelfde docent(e). De les wordt afgestemd op de wensen van de leerling, zo blijven de muzieklessen uitdagend en kan de leerling zich muzikaal blijven ontwikkelen. Meld je vrijblijvend aan voor een proefles!