PIANOLES BIJ STUDENTSOUND

Omschrijving van de pianoles/keyboardles
In de pianoles is er aandacht voor o.a. muziektheorie, techniek en muzikaliteit. Op welk aspect de focus ligt kan per les variëren en is afhankelijk van de wens van de leerling. Een pianoles van StudentSound duurt 45 minuten. De pianoles kan ook worden gegeven op een keyboard. Voor beginners werken we met een muziekboek en een CD, welke de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basis technieken doorgenomen en kan de leerling buiten de les ook oefenen. De pianolesgever is ook in het bezit van het muziekboek. Je zult versteld staan hoe snel je favoriete nummers op de piano kunt spelen.

Verzekerd van kwaliteit
Onze pianolessen worden gegeven door muzikale studenten, dit maakt het leeftijdsverschil vaak klein. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de muzieklesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de techniek op een leuke manier uitleggen. De muzieklesgever beheerst de techniek van het pianospelen volledig, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Lesboeken
Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve pianolessen. Pianolesgevers bij StudentSound houden als rode draad de boeken Piano Life 1 & 2 aan geschreven door Michiel Merkies. Deze boeken bieden een optimale start voor de beginnende pianist.

Bestel nu

Instrument
Een fijne piano is de kern van elke pianist. Mocht u nog niet in bezit zijn van een instrument en bent u op zoek naar een passend model?
Bekijk het assortiment van onze partner!

bekijk assortiment