Ga naar hoofdinhoud

Geef muziekles.
Word jij onze nieuwe muziekdocent?

Muziekles geven bij StudentSound

Wat is er nou leuker dan in je vrije tijd met je grootste passie bezig te mogen zijn? Je kan je skills boosten terwijl je er iets mee kunt verdienen! Bij StudentSound ben jij als student aan het juiste adres wanneer het je leuk lijkt om muziekles te geven als bijbaan. Je kunt lesgeven in gitaar, piano, drums en/of zang. Om muziekles te geven moet je minimaal 17 jaar zijn. Daarnaast is het een vereiste dat je minimaal vijf jaar zelf muziekles (piano-, drum-, gitaar- of zangles) hebt gevolgd en/of een muziek-gerelateerde opleiding volgt.

Ontmoet onze muziekdocenten

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Ideale bijbaan voor studenten

Muziekles geven als bijbaan is een leuke manier om jouw liefde voor muziek over te dragen. Bij StudentSound geef je sololes of duoles aan huis bij jouw eigen leerling(en). Het aantal leerlingen is afhankelijk van je eigen beschikbaarheid. Wij hanteren een werkwijze waarbij aan de hand van een muziekboek de technieken worden aangeleerd. Dit muziekboek krijg je kosteloos (borgstelling) zodra wij een match voor je hebben gevonden en de proefles kan worden ingepland. Het lesboek brengt structuur in de lessen en maakt dat de leerling ook in de eigen tijd kan oefenen. De lessen worden vormgegeven in overleg met wat de leerling graag zou willen leren. Het plezier in de muziek staat daarbij centraal. Natuurlijk kan ook eigen lesmateriaal worden ingezet. Omdat iedere leerling een ander niveau heeft wordt tijdens de proefles een plan van aanpak opgesteld in overleg met wat de leerling graag zou willen leren.

Aanmelden als muziekdocent

Ben je enthousiast en zie jij het werken bij StudentSound helemaal zitten? Meld je aan via de inschrijf button, dan nemen wij snel contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Wie weet maak je binnenkort deel uit van het enthousiaste team van StudentSound.

Naast de muzieklessen aan huis bieden wij bij StudentSound ook muzikale workshops aan. Deze kunnen worden gegeven op basisscholen, middelbare scholen, bso’s maar bijvoorbeeld ook bij senioren-tehuizen.

Wij zijn altijd op zoek naar studenten woonachtig in de regio Amsterdam, Leiden en Utrecht.

Back To Top