Ga naar hoofdinhoud

Muziekworkshop
Op school, op de BSO of op locatie

Muziekworkshop op locatie

StudentSound biedt ook zang- , piano- , drum- en gitaar workshops op locatie. De workshops kunnen gegeven worden op basisscholen, middelbare scholen, bso’s, maar ook of op andere locaties. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsuitje of ouderentehuizen. De workshops worden verzorgd door enthousiaste, muzikale studenten en in overleg individueel vormgegeven. Op welk aspect de focus ligt kan per workshop variëren en is afhankelijk van de wensen.

De workshops kunnen gericht zijn op het kennismaken met muziek algemeen of hebben als focus een of meerdere instrumenten. Er worden verschillende oefeningen gedaan en er kan bijvoorbeeld een gezamenlijk lied worden gespeeld. Ook is het mogelijk om de workshop te integreren in een lessenserie. Wanneer de groep uit een groter gezelschap (> 10 personen) bestaat, is er de mogelijkheid voor meerdere docenten.

Ontmoet onze muziekdocenten

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Voor wie geschikt?

De workshops zijn geschikt vanaf 6 jaar oud en worden vormgegeven op basis van de leeftijd en wensen van de deelnemers. U kunt uw eigen instrumenten hiervoor gebruiken of in overleg met StudentSound instrumenten organiseren of huren.

Muziekworkshop aanvragen

Wil jij een muziekworkshop op school of op een ander locatie organiseren? Dat vinden wij superleuk en we denken graag met je mee. Neem contact met ons op om meer informatie aan te vragen over onze muziekworkshops.

Back To Top