Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte

Babke Lexmond

Zangles van docent Babke Lexmond

Ken je onze muziekdocent Babke al? Iedere maand stellen wij een van onze talentvolle muziekdocenten aan je voor. Deze maand is dat Babke Lexmond, onze zang- en pianodocent.

“Halloo, Ik ben Babke ik ben 19 jaar oud en ik kom uit een klein dorpje onder Eindhoven (ja ik kom uit Brabant :D). Ik zit in het eerste jaar van mijn opleiding muziekwetenschap aan de UvA en woon sinds een half jaar dus ook in Amsterdam.

Ik geef piano en zanglessen bij StudentSound. Ik vind lessen geven bij StudentSound geweldig omdat je heel zelfstandig bent, je je passie over kan dragen op andere mensen en andere mensen iets kan leren. Bij StudentSound is het leuk dat je kan leren muziekmaken zonder dat je de druk hebt van een volwassen die je oefeningen oplegt. Ik wil leerlingen leren wat ze zelf willen leren op hun eigen tempo en manier. Omdat StudentSound zulke persoonlijke lessen aanbied is dit mogelijk in de veilige omgeving van de leerling zelf.

Ik ben pas eventjes onderdeel van StudentSound maar vind het nu al helemaal top en kijk ernaar uit nog veel meer leerlingen te kunnen helpen met hun eigen ontwikkelingen.”

Back To Top