ZANGLES BIJ STUDENTSOUND

Omschrijving van de zangles
Je stem is een uniek instrument en heeft veel aandacht nodig als je er mee wilt zingen. Tijdens een zangles van StudentSound wordt er veel aandacht besteed aan techniek, sound, melodie en gehoortraining. Hierdoor leer je je stem onder controle te krijgen en jouw favoriete nummers ten gehore te brengen. Plezier en duidelijke voortgang in het zingen staan voorop. Een zangles van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek, welke de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basis technieken doorgenomen en kan de leerling buiten de les ook oefenen. De zanglesgever is ook in het bezit van het muziekboek. Het grote voordeel van zangles volgen bij StudentSound is dat de zanglessen in de vertrouwde thuisomgeving kunnen worden gevolgd.

Verzekerd van kwaliteit
Onze zanglessen worden gegeven aan huis door muzikale studenten, dit maakt het leeftijdsverschil vaak klein. Door dit kleine leeftijdsverschil kan de muzieklesgever zich goed inleven in de belevingswereld van de leerling en de techniek van het zingen op een leuke manier uitleggen. Onze lesgevers kunnen je leren om in allerlei stijlen te zingen (pop, musical, klassiek en meer) en beheersen de techniek van het zingen volledig, zodat je altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Lesboek
Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve zanglessen. Zanglesgevers bij StudentSound houden als rode draad het boek Tipboek Zang aan geschreven door The Tipbook Company. Dit boek biedt een optimale start voor de beginnende zanger(es).

Bestel nu