Ga naar hoofdinhoud

Zangles.
Voor ieder niveau

Zo ziet onze zangles eruit

Je stem is een uniek instrument. Tijdens een zangles van StudentSound wordt er veel aandacht besteed aan techniek, sound, melodie en gehoortraining. Hierdoor leer je je stem onder controle te krijgen en jouw favoriete nummers ten gehore te brengen. Gaat je voorkeur uit naar musical, pop of klassiek? Onze docenten kunnen je ook leren om in allerlei verschillende stijlen te zingen. Plezier en een zichtbare voortgang in het zingen staan voorop. Een les van StudentSound duurt 45 minuten. Voor beginners werken we met een muziekboek, die de leerling zelf kan aanschaffen. Aan de hand hiervan worden alle basistechnieken aangeleerd en kan de leerling ook zelfstandig oefenen. Je zult versteld staan hoe snel je je favoriete nummers kunt zingen.

Bekijk een zangles

Ontdek onze muzieklessen

Drumles, gitaarles, zangles of pianoles. Er is zoveel keus bij StudentSound. En de keuze in muzieklessen wordt steeds groter. Vertel ons waar jij graag les in wilt krijgen of bekijk onze huidige muzieklessen.

Verzekerd van kwaliteit

De zanglessen van StudentSound vinden plaats bij de leerling thuis in een vertrouwde omgeving en zijn geschikt voor jong en oud. Hierdoor kan er optimaal rekening worden gehouden met de wensen van de leerling. Daarbij zijn onze docenten flexibel in het maken van afspraken en kan er zowel overdag, in de avonduren, als in het weekend worden afgesproken. Onze docenten zijn ervaren muzikale studenten die de techniek van hun instrument optimaal beheersen en op een leuke manier kunnen aanleren. Het leeftijdsverschil tussen leerling en docent is vaak klein, wat de belevingswereld van beiden goed op elkaar laat aansluiten.

Lesmateriaal zangles

Goed materiaal is essentieel voor kwalitatieve zanglessen. Zangles-docenten bij StudentSound houden als rode draad het boek Tipboek Zang aan geschreven door The Tipbook Company. Dit boek biedt een optimale start voor de beginnende zanger(es).

Back To Top